Buyer Pauline Hermans aan het woord

By 2 december 2019Inkoper aan het woord

Pauline Hermans werkt al sinds 2012 samen met Inkoop ID. In deze blog legt ze uit waarom zij zo graag samenwerkt met het team van Inkoop ID en welke uitdaging zij heeft als inkoper.

Over Inkoop ID

Pauline: ”Ik heb al heel wat jaren contact met Inkoop ID. Dat is begonnen in 2011/2012 toen ik als contractor ging werken. Het contact met Marco en Raymon was (en is nog steeds) altijd erg relaxed. Ik denk dat dit hun wel kenmerkt, want ik hoor dezelfde reacties van andere collega’s die via Inkoop ID aan de slag zijn gegaan. Wat ik erg prettig vind is dat Inkoop ID altijd open staat voor evaluatiemomenten. Daarnaast wordt elke vraag die je stelt daadwerkelijk goed beantwoord!”

“Het team van Inkoop ID is persoonlijk, attent, handelen altijd snel en ze zijn altijd eerlijk”

Uitdagingen in het Inkoop vak

Pauline over het vak als inkoper: “Momenteel ben ik via Inkoop ID werkzaam als Buyer (CAPEX, Consumables & Services) bij Croda in Gouda. Hiervoor heb ik via Inkoop ID bij Gevasol in Voorhout gewerkt.”

“Als inkoper moet je goed weten wat het inkoopvak inhoudt (theorie en praktijk zijn 2 verschillende takken van sport). Weten wat een organisatie wil, kunnen inspelen op toekomstige zaken en objectief zijn is erg belangrijk. Omdat de organisatie, waar ik werk, is uitgegroeid naar een wereldwijde kennisindustrie, krijg je regelmatig met uitdagingen te maken tijdens het onderhoud en of vervanging. Door het vooruitstrevend karakter zijn wij telkens op zoek naar leveranciers met duurzame methoden en technieken die passen binnen de complexiteit van de organisatie.”

“Wat mij de meeste voldoening geeft, is de vraag/wens vanuit de organisatie omzetten naar een leverancier die hieraan kan voldoen. De verschillende projecten, meedenken met verbetertrajecten, het snel moeten schakelen en het persoonlijke contact met collega’s en leveranciers spreken mij erg aan.”


Ben jij enthousiast geworden voor de functie van inkoper na het lezen van het verhaal van Pauline?

→ Bekijk hier al onze Inkoop vacatures.

 

Leave a Reply