Cursus Business Development

De aandachtsspanne van de consument is schaars.

De aandachtsspanne van de consument is schaars. Om de consument van vandaag de dag te overtuigen van uw product of dienst, is toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen erg belangrijk. Om producten te kunnen produceren die dit in zich dragen, is creativiteit, innovatiekracht en time-to-market van levensbelang.

Met behulp van nieuwe kennis en inzichten op het gebied van business development en innovatie in deze cursus, kunt u de vernieuwingsstrijd aan om uiteindelijk de consument weer voor u te winnen.

Onderwerpen

  • Welke trends en ontwikkelingen zijn er op business development en innovatievlak
  • Hoe kan ik een effectieve innovatie- en developmentstrategie formuleren?
  • Hoe bouw ik een organisatie met toegevoegde waarde en innovatievermogen?
  • Hoe kan ik de innovatiestrategie integreren en implementeren in de organisatie?
  • Welke rol spelen leadership, verandermanagement en bedrijfscultuur bij innovatie?
  • Welke vaardigheden zijn vereist om vernieuwingen door te kunnen voeren?
  • Hoe meet ik de effectiviteit van de business innovatiestrategie?

 Resultaat

Na afloop van de cursus Business Development & Innovatie bent u in staat om zelfstandig uitvoering te geven aan het innovatiebeleid. U weet wat de strategische en praktische implicaties van uw keuzen zijn. U weet hoe u tot een juiste new businesstrategie en innovatiekracht kunt komen en weet ook hoe u in logische stappen tot een goede executie kunt komen. U bent in staat om grip te houden en op de juiste momenten bij te sturen. Tot slot bent u op de hoogte van de laatste kennis en inzichten op het gebied van new product development, bedrijfscultuur, verandermanagement en time-to-market.