Bent u op zoek naar inkoop professionals?

U de juiste plek, wij de juiste persoon!

Wij leveren professionele capaciteit voor uw inkooporganisatie. Onze medewerkers worden op tijdelijke basis bij u ingezet of wij verzorgen het Werving & Selectie traject voor u. Op basis van het door u gewenste profiel doen wij een scan van de markt en adviseren u over de haalbaarheid van het invullen van de functie. Wij starten onze zoektocht met een gesprek met u als opdrachtgever.

Wij willen graag weten wat u het belangrijkste vindt, niet alleen qua kennis en kunde, maar vooral ook wat competenties betreft. Wij gebruiken verschillende wervingskanalen om de beste mensen te vinden

Voordat wij iemand bij u voorstellen hebben wij uiteraard onze kandidaten persoonlijk gesproken, referenties nagetrokken en diploma’s gecheckt. Zo weet u altijd wat u van ons kunt verwachten!

Naast bemiddeling van inkopers leveren wij adviesdiensten. Wij kijken met onze klanten mee hoe zij hun inkoop verder kunnen optimaliseren. Hoe zij kosten kunnen besparen of meer waarde voor hetzelfde geld kunnen krijgen. Uiteraard moet ook hier de inkoper passen bij de organisatie en de dynamiek en cultuur begrijpen om het beste resultaat neer te kunnen zetten.

Wij kunnen u op verschillende manieren helpen:

Werving & Selectie

werving selectie
Info en prijzen

Interim en Detachering

tijdelijk personeel inkoop
Info en prijzen

Inkoopadvies

Meer informatie

Inkoopmentor

Inkoop stagiaire
Meer informatie

Wat wij doen!

  • Onderzoeken of de persoon bij uw organisatie past
  • Scannen de markt en adviseren u
  • Gebruiken verschillende wervingskanalen
  • Checken referenties en voeren uitgebreide gesprekken met de kandidaten
  • Bieden transparante en scherpe tarieven

Heeft u een vacature?

Informatie opvragen

Inkoop ID is NEN-4400-1 gecertificeerd en mag hiermee het SNA-keurmerk voeren. Het SNA-Keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.
Meer informatie op www.normeringarbeid.nl.

Zij gingen u voor: