Europees onderzoek naar Inkoop competenties en opleidingsniveau!

By 18 juli 2017Nieuws
competenties
Vind jij het belangrijk om jouw professionele ervaring als inkoper te delen? Om hoger en universitair onderwijs beter af te stemmen op jouw vak?

De Inkoop en Supply Chain functie is steeds volwassener aan het worden. De behoefte aan een geharmoniseerd lesprogramma op hoger en universitair onderwijs op Europees niveau is hierdoor sterk toegenomen. De Technische Universität Dortmund (Germany), Hochschule Mainz (Germany), Lappeenranta University of Technology (Finland), Staffordshire University and Edge Hill University (United Kingdom) and University of Twente (Netherlands) zijn een gezamenlijk onderzoek gestart naar het huidige opleidingsniveau van inkopers en hun vaardigheden en competenties.

Voor dit onderzoek is jouw input als professioneel inkoper nodig! Het onderzoek neemt 15 tot 20 minuten van je tijd in beslag, is in het Engels en vraag om inzicht in jouw taken en verantwoordelijkheden, opleiding en competenties. Het onderzoek is volledig vertrouwelijk en de data wordt uitsluitend door bovenstaande instituten gebruikt.

Leave a Reply