Inkoop Advies

Wilt u uw inkoop optimaliseren? Meer besparen? Of een project realiseren? Wij leveren inkoopdiensten in de breedste zin van het woord. Wij voeren spendanalyses uit, geven inkoopadvies en verzorgen inkoopoptimalisatieprojecten. Van deelprojecten, zoals P2P implementaties, opzetten van contractmanagement, tot het compleet (her)inrichten van de inkoopfunctie.

Onze inkoopprofessionals zijn ervaren mensen die pragmatisch te werk gaan en zichzelf terug moeten verdienen. Onze inkopers gaan aan de slag met inkoop en gerealiseerde besparingen overstijgen regelmatig 10% van de beïnvloedbare spend. Processen lopen soepeler dan voorheen. Dit resulteert in een efficiëntere inkoopfunctie en een verhoogde effectiviteit van uw medewerkers.

Inkoop ID helpt u met:

 • Volledig inzicht krijgen in uw inkoopspend;
 • Meer controle over uw spend. Wat is de gemiddelde besteding bij uw leveranciers? Bent u niet te afhankelijk van één of enkele leveranciers of andersom?
 • Al uw contracten up-to-date maken;
 • Inzichtelijk maken, én oplossen, van knelpunten in uw inkoop- en facturatieproces;
 • Potentiële besparingen in kaart brengen en (hoe) deze te realiseren;
 • Inkoopkennis, en overdragen van deze kennis, om uw inkoopfunctie naar een volgend niveau te tillen.

Waarom inkoopadvies van Inkoop ID:

 • Pragmatische aanpak
 • Resultaatgericht
 • Specialisten in Inkoop
 • Kennis van de markt
 • Gericht op samenwerking
 • Concurrerende tarieven

Coaching on the job!

Het werkt het beste wanneer uw eigen mensen zich verantwoordelijk voelen en ergens een succes van willen maken. U heeft de capaciteit in huis en uw mensen hebben de potentie om zichzelf en de inkoopfunctie verder te ontwikkelen en te optimaliseren. De vraag alleen is hoe? Een NEVI-opleiding voegt zeker theoretische kennis toe. Je bent dan wel zo maar een jaar verder. En die theoretische kennis moet je dan nog steeds vertalen naar de praktijk.

Wel eens aan Coaching on the Job gedacht? Onze coaches zijn (interim) inkoopmanagers van senior niveau die ruime ervaring hebben met het coachen van mensen en het optimaliseren van de inkoopfunctie. Zij brengen inkoopkennis bij. En zij ontwikkelen bij de medewerker de competenties die nodig zijn om een (nog) betere inkoper te worden. Onze coaches hebben ervaring in zowel de publieke als de private sector. Een coaching traject is altijd maatwerk. Dit kan variëren van een aantal uren per week tot een sessie van een dagdeel per maand. Toegespitst op de persoonlijke (kennis)behoefte van de medewerker en waar de organisatie met de inkoopfunctie naar toe wil.

Meer weten?

Bekijk onze opleidingenpagina. Vul het formulier hiernaast in. Of bel voor informatie naar 070-3000118.

  Wij zijn partner van SynerTrade

  Inkoop ID is partner van Synertrade, een unieke samenwerking op het gebied van flexibele digitale inkoopoplossingen. Accelerate het cloud-based platform beslaat het hele inkoopproces, is modulair toepasbaar en biedt oplossingen voor specifieke uitdagingen waar een inkoopafdeling mee te maken heeft.

  synertrade
  Meer informatie