Inkoop opleidingen

Cursussen en masterclasses

“Als wij onze medewerkers slimmer maken, dan maken wij onze organisatie slimmer!” Een wijze uitspraak van één van onze klanten. Het is een bedrijf dat zijn medewerkers stimuleert om zich verder te ontwikkelen. Waardoor zij een (nog) grotere bijdrage aan de organisatie leveren. Ook Inkopers willen uiteraard leren en zichzelf verder ontwikkelen. Om persoonlijk te kunnen groeien en meer bij te dragen aan het concurrentievoordeel van hun organisatie. Om die redenen bieden wij diverse inkoop opleidingen voor professionals en starters.

Inkoop ID ziet het voordeel van (persoonlijke) ontwikkeling. Uiteraard mag een inkoopinhoudelijke cursus niet ontbreken. Daarom is Inkoop ID Kennispartner van de Utrecht Business School Een zeer unieke samenwerking waarbij cursussen en masterclasses worden aangeboden die nauw aansluiten bij de kennis en competenties die je van een inkoper mag verwachten en die een hedendaagse inkoper aanspreken. Om de samenwerking te vieren mag Inkoop ID een interessante 10 % korting aanbieden. Indien je je wilt aanmelden met een groep collega’s, dan kan dat! Bel met ons voor meer informatie en tarieven.

Ons cursusaanbod:

Masterclass Persoonlijke ontwikkeling

Loopt u continu tegen hetzelfde probleem aan en lukt het u maar niet om dit probleem op de gewenste manier op te lossen?

Bekijk de cursus

Cursus Persoonlijke effectiviteit

Wat is de reden dat anderen vaak wel bereiken wat ze willen en dat het u maar niet lukt?

Bekijk de cursus

Masterclass Plan van Aanpak

U heeft een mooie uitdaging te pakken bij uw organisatie. U mag een verandertraject doorvoeren, een implementatie begeleiden of een ander project uitvoeren.

Bekijk de cursus

Cursus Inkoopmanagement en Procurement

Voor organisaties is het belangrijk om een goed inkoopbeleid te hebben.

Bekijk de cursus

Cursus Business Development

Om de consument van vandaag de dag te overtuigen van uw product of dienst, is toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen erg belangrijk.

Bekijk de cursus

Cursus Agile & Scrum

Er is een toenemende behoefte om projecten effectiever en efficiënter uit te voeren binnen organisaties.

Bekijk de cursus

Wilt u graag meer informatie over de inkoop opleidingen?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.
    cursus via InkoopID

    Kennispartner Utrecht Business School

    Inkoop ID is Kennispartner van de Utrecht Business School. Een unieke samenwerking waarbij cursussen en masterclasses worden aangeboden die nauw aansluiten bij de kennis en competenties die je van een inkoper mag verwachten en die een hedendaagse inkoper aanspreken. Uiteraard mag een inkoopinhoudelijke cursus niet in het rijtje ontbreken. Als bijkomend voordeel mogen wij een leuke korting van 10% aanbieden. Wil je met meerdere collega’s tegelijk gaan, bel ons voor de speciale tarieven!