Geld verdienen met Inkoop?

Wilt u uw inkoopproces optimaliseren, kosten besparen, snel en bewezen resultaat? Of zoekt u een interim inkoper om een specifiek inkoopproject op te pakken?

Inkoop moet zichzelf terugverdienen! Door Bottom line resultaat te laten zien door kostenreducties of aantoonbare toegevoegde waarde te leveren. Bijvoorbeeld door het vinden van een innovatieve oplossing die de productietijd verkort. Meer informatie? Lees snel verder!

Uw inkoop optimaliseren?

Samen met u gaan we aan de slag om te bepalen waar kosten vallen te besparen of het inkoopproces valt te verbeteren. Pragmatisch, oplossings- en resultaatgericht. Op zoek naar een partij met ervaring?

Meer informatie

Tijdelijk een Inkoper nodig?

U heeft voor een belangrijk project extra capaciteit nodig of wilt een P2P proces implementeren en net die specifieke kennis niet in huis? Op zoek naar een inkoopspecialist voor de duur van het project?

Meer informatie

Direct contact?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via telefoonnummer 070 300 01 18, mail naar info@inkoopid.com of vul via onderstaande button ons contactformulier in.

Neem contact op