Junior inkoper bij een hightech organisatie

Delft Vast € 2300 - € 2700 per Maand

Organisatie

Wil jij het resultaat van jouw inkoopinspanningen in het hightech eindproduct verwerkt zien worden? Werk jij graag in een wat kleinere organisatie met internationale allure? En wil jij je als startende inkoper verder bekwamen in het vak?

Kom dan werken als Junior Inkoper bij Trace Elemental Instruments te Delft!

TE Instruments heeft een toppositie verworven op het gebied van ontwikkeling en productie van innovatieve laboratorium apparatuur. Wij werken vanuit ons hoofdkantoor te Delft en onze vestiging te Houston in de VS nauw samen met meer dan 40 distributiepartners wereldwijd. Dit doen wij met 60 betrokken en enthousiaste collega’s.


Functie-omschrijving

Als junior inkoper doe je bij ons de operationele inkoop. Je bent de rechterhand van de inkoopmanager en ondersteunt hem met tactische, en op termijn strategische, vraagstukken. Je hebt nauw contact met collega’s van andere afdelingen en natuurlijk onze leveranciers. Naarmate jij je ontwikkelt als inkoper en laat zien dat jij het wel kan, ga jij steeds zelfstandiger werken en krijg je grotere verantwoordelijkheden. Inkoop valt onder Operations en daardoor ben jij heel direct betrokken bij wat er allemaal speelt binnen TE.

Functie-eisen

Wie ben jij? Jij voelt je in je element in een hightech omgeving waarin van alles geregeld moet worden. Waar je in het begin vooral ondersteunende taken op je neemt. Je bent communicatief vaardig, werkt accuraat en bent leergierig. Je hebt een afgeronde hbo opleiding of functioneert op dit niveau door kennis en ervaring. Enige ervaring met operationeel inkopen in een technische organisatie is een sterke pré. Uiteraard weet jij je, naast het Nederlands, uitstekend te redden in het Engels. 

Arbeidsvoorwaarden

Wat hebben wij jou te bieden? Een baan in een innovatieve, hightech organisatie die hard groeit en waarin jij mee kan groeien. Daarom bieden wij jou ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling door het volgen van cursussen en opleidingen. Een laptop van de zaak, 25 vakantiedagen, prestatiebonus, bedrijfsfitness en een salaris van max €2.700,00. En het allerbelangrijkste, een fijne, informele werksfeer (vraag maar aan je toekomstige collega’s als je op gesprek komt), regelmatig sociale activiteiten, zoals de wekelijkse vrijdagmiddagborrel, BBQ’s in de zomer en evenementen georganiseerd door onze actieve en enthousiaste personeelsvereniging.


Solliciteren op deze functie?

Kom jij ons Operations Team versterken? Reageer via de link of bel even naar 070-3875000 en vraag naar Raymon of Amy als je meer wil weten!

Wordt dit jouw baan…?

In het kort

Trace Elemental Instruments Vast € 2300 - € 2700 per Maand Delft 6 februari 2023 Inkoop & logistiek;Productie 28 - 40 uur p/week

Vragen?

Neem contact op met
Raymon Geldof
06-28571483
raymon.geldof@inkoopid.com

Terug naar vacatures