De Inkoopmentor

Bemiddeling en begeleiding van starters in inkoop

Ben jij net afgestudeerd of heb jij al een beetje inkoopervaring opgedaan? Zoek jij een baan in inkoop en wil jij je verder ontwikkelen in het inkoopvak? Dan kunnen wij jou verder helpen. Door meer inkoopervaring op te doen en je verder te helpen met bijvoorbeeld een NEVI opleiding. Inkoop ID is gespecialiseerd in inkoop, wij leveren inkoopadvies en bemiddelen in vaste en tijdelijke inkoopfuncties. Bekijk hier ook onze inkoop specialismen:

Technisch inkoper | ICT inkoper | Contractmanager | Facilitair inkoper

Detachering of Traineeship via Inkoop ID

Lijkt het jou leuk om ervaring op te doen bij verschillende bedrijven? Wil jij in diverse branches in de keuken kijken zonder gelijk het stempel van jobhopper te krijgen? Dan is detachering via Inkoop ID iets voor jou. Uiteraard houden we zo veel mogelijk rekening met jouw wensen en zoeken voor jou een opdracht die bij jou past. Je krijgt mogelijkheden om je relatief snel te ontwikkelen en je te bekwamen in het inkoopvak.

Meer weten over de mogelijkheden? Bel naar 070-3000118 en vraag naar Melek Ozen.

Sollicitatietips

Op sollicitatiegesprek gaan is best spannend. Wil jij wat handige tips om je voor te bereiden op het gesprek? Vul je naam en email adres in en onze tips openen zich direct!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw email (verplicht)

  Wil jij meer weten over Inkoop ID? Bel naar 070-3000118 en vraag naar Raymon Geldof of Melek Ozen of laat hieronder je telefoonnummer achter. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug.
   Inkoop vacatures

   Toch liever een vaste baan als inkoper? Ook daar kunnen wij jou bij helpen. Regelmatig hebben wij vacatures bij onze opdrachtgevers voor vaste functies, voor zowel starters als ervaren professionals in het inkoopvak.

   Vacatures