Maak kennis met Jeffrey Keymans

By 16 september 2020Inkoper aan het woord

Maak kennis met Jeffrey Keymans. In de nieuwste blog “Inkoper aan het woord” vertelt hij over zijn ervaringen en uitdagingen als Inkoper en zijn samenwerking met Inkoop ID. Jeffrey was voor Inkoop ID geen onbekende toen we begin dit jaar begonnen met de werving van een nieuwe Inkoper voor Hoenderop b.v. In 2018 is Jeffrey namelijk via Inkoop ID aan de slag gegaan bij Hoenderop. Om onze samenwerking voort te zetten hebben we Jeffrey geholpen met het vinden van maar liefst twee nieuwe collega’s op de inkoopafdeling.

Jeffrey als Inkoper

Als manager inkoop en logistiek ben ik in grote lijnen verantwoordelijk voor inkoop, magazijn en transport. Mijn taken liggen wat breder dan inkoop in het algemeen. Ik vind het een uitdaging om verdere invulling te geven aan het optimaliseren van alle processen. Het leuke vind ik zelf om afdelingen/collega’s hierbij te betrekken.

Het Inkoop vak…

Als Inkoper is het naast je kennis van inkoop, de markt en het product ook belangrijk dat je voldoende tijd besteed aan relatiebeheer. Daarnaast is het proces van leverancier tot eindgebruiker binnen bedrijven vaak onderbelicht. Hier ligt ook een leuke uitdaging voor inkopers en bedrijven in het algemeen.

Mijn tip voor Inkopers

Ik heb heel veel tips 😊. Als ik er één mag geven dan is het: focus je in alle (inkoop) hectiek niet te veel op de details. Zoom eens uit en bekijk eens regelmatig het hele proces van leverancier tot klant.

Iedereen heeft zijn of haar kwaliteiten dus zorg ervoor dat je op elkaar ingespeeld raakt en doe waar je voor staat. Dan komt de rest vanzelf….

“Zoom eens uit en bekijk eens regelmatig het hele proces van leverancier tot klant.”

De samenwerking met Inkoop ID

Op inkoop gebied is Inkoop ID een bekende club om Inkopers te vinden. Ze voelen goed aan welke kandidaten geschikt zijn voor de functie.

Ik ervaar mijn samenwerking met Inkoop ID als transparant, ze zijn prettig in de omgang.


Enthousiast geworden om als Junior Inkoper aan de slag te gaan? Bekijk dan eens onze vacatures. 

Meer Blogs van Inkopers lezen? Bekijk onze pagina Inkopers aan het woord.