Werken via Inkoop ID

Jij de juiste persoon, wij de juiste plek!

Interesse in een tijdelijke functie of zoek je een vaste baan? Kijk dan bij onze openstaande inkoop vacatures. Wij zijn regelmatig op zoek naar kandidaten die, bij ons in dienst, gedetacheerd willen worden om gevarieerde werkervaring op te doen bij diverse opdrachtgevers. Bekijk ook onze inkoop specialismen:

Is persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor je en ben je ambitieus en gemotiveerd? Inkoop ID is dé werkgever die je gevarieerd werk op jouw niveau kan bieden. Je persoonlijke ontwikkeling in het inkoopvak staat bij ons voorop. Daarnaast bieden wij:

  • Gevarieerd werk
  • Een goed salaris
  • Uitstekende carrière mogelijkheden

Ontwikkel jezelf bij Inkoop ID

Ervaring, begeleiding en training

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het inkoopvak. Wij stemmen behoeftes van de markt en de medewerker op elkaar af door te blijven luisteren naar de ontwikkelingen in de markt en de ervaringen van onze medewerkers. Wij leveren een bijdrage aan je ontwikkeling door:

Inkoop professionals

Persoonlijke begeleiding

Inkoop professionals

Ervaring met diverse projecten en bedrijven

Inkoop stagiaire

Regelmatig contact met vakgenoten

Bekijk onze opleidingenNeem contact op

Op zoek naar een baan?

Bekijk alle inkoop vacatures

Klanten van Inkoop ID

Klanten van Inkoop ID zijn bedrijven met een professionele inkoopafdeling, of bedrijven met de behoefte om de inkoopafdeling naar een hoger niveau te tillen. Een uitstekende omgeving om gevarieerde werkervaring op te doen. Detachering via Inkoop ID geeft je zekerheid en de kans om in korte tijd veel ervaring op te doen.

Meer dan alleen werken

Bij Inkoop ID hechten wij veel waarde aan de sociale aspecten. Regelmatig organiseren wij buiten werktijd activiteiten. Onder het genot van een hapje en een drankje kan je ervaringen met je collega’s uitwisselen en leer je elkaar beter kennen. Ook organiseren wij workshops om je vaardigheden te vergroten.

Enthousiast geworden? Ga via Inkoop ID werken.

Spreken de bovenstaande zaken je aan en heb jij de juiste instelling om in de detachering aan de slag te gaan? Heb je een opleiding die aansluit bij het inkoopvak of enige ervaring hierin opgedaan? Neem dan contact op met Raymon Geldof voor meer informatie of klik op de button hiernaast en dan nemen wij contact met jou op!

Neem dan vrijblijvend contact op!