Werving & Selectie

Discreet, grondig en resultaatgericht

Heeft u moeite met het invullen van een vacature? Of ontbreekt het u simpelweg aan de tijd om een intensief Werving & Selectie traject te doorlopen? Zoekt u een Besteller, een Technisch Inkoper, een Manager Inkoop of een andere medewerker binnen uw inkoopafdeling? Wij kunnen u helpen met het vinden van de juiste kandidaat.

Wij stellen uitsluitend kandidaten voor die wij persoonlijk gesproken hebben en waarbij wij een referentie check hebben gedaan. Indien gewenst kunnen wij ook een assessment voor u afnemen bij onze kandidaten. Bij onze zoektocht naar passende kandidaten putten wij uit onze database, ons netwerk en maken wij actief gebruik van social media.

Tarieven W&S

Voor werving en selectie hanteren wij een tarief van 25% van het all-in jaarsalaris op basis van no-cure-no-pay of een speciaal tarief wanneer wij meerdere vacatures in opdracht mogen nemen. Wij hanteren onderstaande tarieven indien wij de opdracht op basis van exclusiviteit, met “garantie”, mogen uitvoeren. Bel naar 070-3000118 voor meer informatie of laat hieronder uw naam en nummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Junior/Operationeel Inkoper

Inkoop professionals

Vanaf €5.750,00

Medior/Tactisch Inkoper

Inkoop professionals

Vanaf €8.750,00

Senior/Strategisch Inkoper/Manager

Inkoop professionals

Vanaf €9.995,00

Mapstell assessment

assesments inkoop personeel

€ 395,00

Tarieven zijn excl. BTW, bij meerdere vacatures tegelijk, of een raamovereenkomst voor de langere termijn, kunnen wij aantrekkelijke condities bieden. Graag vertellen wij u meer over het verschil tussen no-cure-no-pay en exclusiviteit in ons werving & selectie traject. Bel naar 070-3000118 voor meer informatie of laat hieronder uw naam en nummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Wilt u meer informatie of uw vacature bij ons in opdracht geven?

Bel 070-3000118 of laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.
Onze werkwijze

Voordat wij met een werving en selectie traject voor u aan de slag gaan neemt één van onze consultants de vacature uitgebreid met u door. Wij bespreken met u wat belangrijk is aan de “ideale” medewerker, zowel op inhoudelijk vlak als de zachtere kanten. Wat voor type mens past binnen uw organisatie en wat kunt u de kandidaat bieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden en arbeidsvoorwaarden. Indien gewenst kunnen wij voor de betreffende functie een Wervingsadvies opstellen, waarbij een haalbaarheidsanalyse wordt gemaakt en naar de kritische wervingsfactoren wordt gekeken.

Wij maken na werving een eerste selectie van kandidaten, de best passende mensen nodigen wij uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.Wanneer wij voor u aan de slag gaan, dan beginnen we met een actieve marktbenadering door de vacature uit te zetten in ons netwerk van inkopers, een directe benadering van potentiële kandidaten en uiteraard doen wij een search in onze database. Tevens plaatsen wij de vacature op onze website, diverse jobboards en promoten deze via Social Media. Tijdens het gesprek gaan wij in op de functie en op de zaken die wij met u tijdens het vacature intakegesprek hebben besproken.

Indien een kandidaat passend lijkt, doen wij een referentie- en diplomacheck. Wanneer dit naar tevredenheid is, stellen wij een kandidaat aan u voor. Wij schrijven hierbij een profielschets met onze bevindingen, de uitkomst van de referentie- en diplomacheck en voegen hier uiteraard het cv bij en de arbeidsvoorwaardelijke wensen.

Het vervolgtraject is grotendeels afhankelijk van uw interne sollicitatieprocedure. Wij maken graag nadere afspraken om uw en onze processen zo nauw mogelijk op elkaar aan te sluiten. Het afnemen van een assessment is optioneel en wordt met enige regelmaat uitgevoerd, wij kunnen u hierin adviseren. Wanneer een arbeidsovereenkomst tot stand is gekomen achten wij de opdracht vervuld, vanzelfsprekend blijven wij in het begin contact met u en de kandidaat onderhouden over het functioneren van de kandidaat.

Onze consultants werken nauw samen aan een opdracht, hun resultaten zijn een teameffort en geen individueel doel op zich. Uiteraard is er één consultant het aanspreekpunt voor u als klant en de vacatures die u bij ons uit heeft staan.

Waarom u moet kiezen voor Inkoop ID:

  • Bestellers tot inkoopanalisten
  • Starters tot managers
  • Junior tot senior
  • Kennis van de markt
  • Ervaring in het inkoopvak
  • Concurrerende tarieven

Inkoop ID is NEN-4400-1 gecertificeerd en mag hiermee het SNA-keurmerk voeren. Het SNA-Keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Meer informatie op www.normeringarbeid.nl.