Werving & Selectie

Discreet, grondig en resultaatgericht

Waarom u kiest voor Inkoop ID:

Zoekt u een Besteller, een Technisch Inkoper, een Manager Inkoop of een andere medewerker binnen uw inkoopafdeling? Heeft u moeite met het invullen van een vacature of ontbreekt het u simpelweg aan de tijd om een intensief Werving & Selectie traject te doorlopen? Wij helpen u met het vinden van de juiste kandidaat. Wij stellen uitsluitend kandidaten voor die wij persoonlijk gesproken hebben. Bij onze zoektocht naar passende kandidaten checken wij allereerst onze database, ons netwerk én maken wij actief gebruik van social media. Wij voeren uiteraard een referentie check uit. Indien gewenst kunnen wij een assessment voor u afnemen bij onze kandidaten.

 • Bestellers tot inkoopanalisten
 • Starters tot managers
 • Junior tot senior
 • Kennis van de markt
 • Ervaring in het inkoopvak
 • Concurrerende tarieven

Tarieven W&S

Voor werving en selectie bieden wij u een tarief van 20% van het all-in jaarsalaris op basis van no-cure-no-pay of een speciaal tarief wanneer u meerdere vacatures in opdracht wilt geven. Wij kunnen u onderstaande tarieven, met “garantie” op de kandidaat, aanbieden wanneer u de opdracht op basis van exclusiviteit aan ons gunt. Bel naar 070-3000118 voor een offerte op maat en meer informatie. Of laat hieronder uw naam en nummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Junior/Operationeel Inkoper

Inkoop professionals

Vanaf €6.750,00

Medior/Tactisch Inkoper

Inkoop professionals

Vanaf €8.750,00

Senior/Strategisch Inkoper/Manager

Inkoop professionals

Vanaf €9.995,00

Mapstell assessment

assesments inkoop personeel

€ 395,00

Tarieven zijn excl. BTW, bij meerdere vacatures tegelijk, of een raamovereenkomst voor de langere termijn, kunnen wij aantrekkelijke condities bieden. Graag vertellen wij u meer over het verschil tussen no-cure-no-pay en exclusiviteit in ons werving & selectie traject. Bel naar 070-3000118 voor meer informatie of laat hieronder uw naam en nummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Wilt u meer informatie of uw vacature bij ons in opdracht geven?

Bel 070-3000118 of laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.
  Onze werkwijze

  Analyse Fase

  Bij het werving en selectie traject neemt één van onze consultants de vacature uitgebreid met u door. Wij bespreken samen aan welke belangrijkste kern kwaliteiten en vaardigheden de ideale kandidaat moet voldoen. Natuurlijk kijken wij naast het CV ook naar de persoonlijkheidskenmerken en het karakter van de kandidaten.

  Samen bepalen we de ideale ‘fit’ voor de functie en kijken we welke kandidaat het beste binnen uw organisatie past en wat u de kandidaat kan bieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden en arbeidsvoorwaarden.Desgewenst kunnen wij voor de betreffende functie een Wervingsadvies opstellen, waarbij een haalbaarheidsanalyse wordt gemaakt en naar de kritische wervingsfactoren wordt gekeken.

  Wervingsfase

  Na werving maken wij een eerste selectie van kandidaten, de kandidaten met het beste profiel nodigen wij uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.
  Wanneer wij voor u aan de slag gaan, beginnen we met een actieve marktbenadering door de vacature uit te zetten in ons netwerk van inkopers, een directe benadering van potentiële kandidaten en uiteraard doen wij een search in onze database. Tevens plaatsen wij de vacature op onze website, diverse job boards en promoten deze via Social Media kanalen.Tijdens het gesprek gaan wij in op de functie en op de zaken die wij met u tijdens het vacature intakegesprek hebben besproken.

  Kandidaat gevonden

  Indien een kandidaat passend lijkt voor de desbetreffende functie, doen wij een referentie- en diplomacheck. Wanneer dit naar tevredenheid is en voldoet aan eerder gestelde eisen, stellen wij een kandidaat aan u voor. Wij maken een profielschets voor u op met onze bevindingen, de uitkomst van de referentie- en diplomacheck en voegen hier uiteraard het cv bij en de arbeidsvoorwaardelijke wensen toe. 

  Vervolgtraject

  Het vervolgtraject is grotendeels afhankelijk van uw interne sollicitatieprocedure. Wij maken graag nadere afspraken om uw en onze processen zo nauw mogelijk op elkaar aan te sluiten. Het afnemen van een assessment is optioneel en wordt met enige regelmaat uitgevoerd, wij kunnen u hierin adviseren. Wanneer een arbeidsovereenkomst tot stand is gekomen achten wij de opdracht vervuld, vanzelfsprekend blijven wij in het begin contact met u en de kandidaat onderhouden over het functioneren van de kandidaat. 

  Team van consultants

  Onze consultants werken nauw samen aan een opdracht, hun resultaten zijn een team effort en geen individueel doel op zich. Uiteraard zal er één consultant worden aangesteld als het aanspreekpunt voor u als klant.